Vacature gebouwbeheerder / technicus

VACATURE GEBOUWBEHEERDER / TECHNICUS


De Ateliers
De Ateliers, opgericht in 1963 door kunstenaars voor kunstenaars, is een bewust kleinschalig, internationaal kunstenaarsinstituut met bijna zestig jaar ervaring en expertise in talentontwikkeling in de beeldende kunst. De Ateliers biedt circa twintig Nederlandse en internationale kunstenaars aan het begin van hun professionele carrière een hoogwaardige werkomgeving waar zij zich gedurende twee jaar onder intensieve begeleiding van ervaren vakgenoten kunnen ontwikkelen. De Ateliers onderscheidt zich nationaal én internationaal door de focus op relatief jonge kunstenaars, kleinschaligheid van het instituut, de inhoudelijke focus op de individuele maakpraktijk in het atelier, en het unieke intensieve talentbegeleidingstraject. Hiernaast organiseert De Ateliers ook publieke evenementen als lezingen en tentoonstellingen.

 

De Ateliers is op zoek naar een gebouwbeheerder / technicus (0,8 fte).

 

Functieomschrijving
De functie van gebouwbeheerder/technicus betreft het onderhoud van het gebouw en technische assistentie aan de deelnemers van het kunstenaarsinstituut De Ateliers. De gebouwbeheerder/technicus werkt samen binnen een klein team van medewerkers en met een internationaal gezelschap van deelnemende kunstenaars. De gebouwbeheerder/technicus verricht een grote verscheidenheid aan werkzaamheden, is op flexibele werktijden beschikbaar en houdt voortdurend contact met collega’s over de voortgang en planning van werkzaamheden. De gebouwbeheerder/technicus legt verantwoording af aan het hoofd bedrijfsvoering.

De gebouwbeheerder/technicus draagt zorg voor:

  • plannen, coördineren en uitbesteden of uitvoeren van klein en groot onderhoud aan het gebouw inclusief buitenruimtes en installaties volgens het meerjarenonderhoudsplan, met inachtneming van de regelgeving betreffende brandveiligheid, milieu, monumentenzorg etc. In overleg met hoofd bedrijfsvoering.
  • contact en aansturing met externe leveranciers betreft onderhoud pand en technische apparatuur (aannemers, installatietechniek, loodgieters, afvalverwerking, schoonmakers etc.)
  • bijhouden en bijwerken van het meerjarenonderhoudsplan
  • dagelijks beheer van de werkplaatsen (hout, metaal, video, epoxy)
  • technische assistentie en begeleiding van deelnemers
  • toezicht op naleving van veiligheidsvoorschriften met betrekking tot het pand / apparatuur
  • technische coördinatie en werkzaamheden tentoonstellingen, lezingen, evenementen, ontvangsten etc.
  • advies m.b.t. vervanging en aanschaf van materiaal en inventaris
  • netwerkbeheer (wifi)
  • contact Ymere betreft onderhoud van de woonruimtes van deelnemers


Profiel

De gebouwbeheerder/technicus kan zelfstandig taken initiëren en uitvoeren, is praktisch ingesteld, communicatief sterk, betrouwbaar en representatief. De gebouwbeheerder/technicus heeft ervaring met planning in relatie tot gebouwbeheer. Kennis van en grote affiniteit met de beeldende kunstpraktijk is een pre. De gezochte kandidaat draagt bij aan de diversiteit in het team van De Ateliers.


Solliciteren
Voor vragen kunt u contact opnemen met Eveline Schuurhof, hoofd bedrijfsvoering: e.schuurhof@de-ateliers.nl.