Vacature Teamassistent

VACATURE TEAMASSISTENT

De Ateliers
De Ateliers (Stichting Ateliers 63) is een toonaangevend internationaal instituut voor talentontwikkeling van beeldend kunstenaars aan het begin van hun professionele carrière, opgericht in 1963 en gehuisvest in een monumentaal pand in Amsterdam. De Ateliers biedt circa twintig kunstenaars een atelier voor een periode van twee jaar en intensieve begeleiding door prominente vakgenoten. Daarnaast organiseert De Ateliers gedurende het jaar verschillende publieke activiteiten zoals tentoonstellingen en lezingen.

De Ateliers is per januari 2020 op zoek naar een teamassistent.

Arbeidsvoorwaarden
Per januari 2020
0,4 fte
Contract voor 6 maanden
Salariëring gebaseerd op BBRA schaal 3 (€1.790 – €2.424 op basis van fulltime)

Functieomschrijving
Als teamassistent bied je ondersteuning aan het kleine team van medewerkers van het kunstenaarsinstituut De Ateliers. Je wordt hierin begeleid door de office- en projectmanager. De werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan uit productionele, administratieve en facilitaire taken. De Ateliers biedt een inspirerende werkomgeving binnen een internationaal en divers gezelschap van beeldend kunstenaars.

De teamassistent draagt zorg voor

  • Receptie: beantwoorden en opvolgen deurbel / telefoon, postverwerking
  • Bijhouden adressenbestanden
  • Huishoudelijke ondersteuning (verzorgen lunch op dagen met studio visits, voorraadbeheer, gastenverblijven)
  • Beheer bibliotheek
  • Kaartverkoop tijdens lezingen en tentoonstellingen
  • Productionele ondersteuning bij verschillende activiteiten (lezingen, tentoonstellingen, presentaties, excursies, ontvangsten etc)
  • Administratieve ondersteuning

Criteria en profiel
Heb je sterke affiniteit met hedendaagse kunst, beschik je over een uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels en heb je kennis van Microsoft Office? Voel je je goed thuis in een internationale omgeving, ben je flexibel, proactief, zorgvuldig en oplossingsgericht en hou je van de dynamiek van een klein team?

Solliciteren
Reageer dan op deze vacature door het sturen van een CV met referenties en een beknopte motivatiebrief naar Eveline Schuurhof, Hoofd bedrijfsvoering, via e.schuurhof@de-ateliers.nl. Reacties graag voor 2 januari 2020. Gesprekken zullen de eerste weken van januari 2020 plaatsvinden.

De Ateliers onderschrijft de Code Diversiteit en Inclusie